Fågel, fisk eller baljväxtlasagne
- Produktinformation
-
Är det möjligt att bli en stjärna i köket och samtidigt tänka på vår jord och dess framtid? Det är klart att det är! Jessie Sommarström vann Årets kock 2022 och har sedan dess visat att det faktiskt är ganska lätt att laga god mat som samtidigt är lite snällare mot naturen. Vi kan välja att sluta resa och köpa så mycket saker, men vi kan inte sluta äta. Därför måste vi lära oss att äta och laga mat på ett annat sätt.
I den här kokboken för hela familjen delar Jessie med sig av några av sina godaste recept. Dessutom får ni hjälp att välja rätt råvaror, tips på hur ni kan ta hand om era rester, lära er vilka råvaror som går att frysa (spoiler: nästan allt) och mycket mer. Låt er inspireras tillsammans och se hur ganska små förändringar kan skapa en balans som gör stor skillnad.
Artnr: 9789172265684 - Om handlaren
-
Bokförlaget Opal startades 1973 och är ett fristående och starkt förlag på den svenska barnboksmarknaden. Med hög kvalitet och barnen i fokus ger vi ut allt från pekböcker och bilderböcker till faktaböcker och ungdomsböcker.
- Kundomdömen
-
Du måste vara inloggad och köpt produkten för att kunna skriva ett omdöme.
Den här produkten har inga recensioner.